O NAMA

Od 1997. krojimo DOM po Vašim mjerama.

Samo jedno mjesto na svijetu se zove DOM.“ Okoristivši se stihom jednog od evergreen-a, otvaramo Vam vrata našeg DOMA. Pjevajući. Radi povjerenja koje ste nam udijelili. I znajte da pod punom moralnom i kaznenom odgovornošću tvrdimo kako je to ujedno jedina stvar na ovoj stranici ispisana, a da nije naša.

Sve ostalo je proizvod naših ideja. Djelo naših ruku. Komad sirovina koji je više od namještaja. Vođeni željama i potrebama Vas samih.

 

Naša priča je usko vezana za temelj svakog doma. Jezgru onoga što svaka željom motivirana, idejom vođena i hrabrošću ispisana priča počinje. Obitelj. Familija. Početak bez kojeg se ne može.

Nije bilo oduvijek lako. Štoviše. Svaki sklopljeni posao, isporučena roba ili trenutak dobrodošlice na ulaznim vratima našeg i Vašeg DOMA je priča za sebe. Kao i ova naša koju dijelimo s Vama. Želimo Vam vratiti na isti način. Odgovorno i s iskrenošću.

IMG_2102

Zašto bismo bili prvi među jednakima? Više je razloga. Energija koju crpimo iz Vaših potreba, ideje koje stvaramo na osnovu Vaših želja su DOM koji gradimo. Kao što ste i Vi gradili vlastiti. Na čvrstim temeljima.

Vaš Dom

IMG_0806

ŠTO NUDIMO

Zajednička
priča

Vaš DOM Vam nudi prostor za trajno pohraniti sjećanja različitih razdoblja života.


Radne kuhinjske površine na kojima ćete pripremati prvi ajvar zajedničke bračne stranice. Namještajne garniture za proslaviti prve dječje rođendane kao i prosute litre pića na istima nakon proslavljenih diploma. Školskih i životnih.
Spavaće sobe kao utvrde dječačkih snova. Kupaone u kojima ste se kriomice presvlačili od očiju majkinog ukora pred izlazak. Uredske stolice iz čije udobnosti ćete sklapati ugovore života. Ne samo one financijske. Nego i karijerne.

Ako odmah nazovete nećete dobiti ugradbeni plakar gratis. Dobit' ćete priliku za ponovno doći. Dati nam sugestiju i dobronamjernu kritiku. Osjećaj da smo tu za Vas. Ono što tražite i želite – Vaš namještaj po mjeri.

Uđite slobodno. Osjećajte se kao kod kuće.

Ugodu i rasterećenje. Da, pri izlasku iz naših prostorija, nemate osjećaj potrošenog nego dugoročno uloženog novca.